Asta-messut
Avaimet kotiunelmiin

3.–5.9.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2021 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemoiksi nousevat niin arjen luksus kuin tulevaisuuden asuminen ja remontointi. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Miltä Astassa näyttää? › Miksi Astaan? ›

Asta-messut siirtyvät vallitsevan koronatilanteen vuoksi

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää Pirkanmaan suurimman asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuman syksyyn 2021. Asta-messut oli alun perin tarkoitus järjestää 5.–7.2.2021, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtuma siirtyy järjestettäväksi 3.–5.9.2021. Siirtopäätöksen syynä on vallitseva koronavirustilanne ja sen vaikutukset messutapahtumien järjestämismahdollisuuksiin. Samana viikonloppuna oli tarkoitus järjestää myös Tampereen Häämessut, jotka siirtyvät samasta syystä helmikuulle 2022.

Kylpyhuoneen pintamateriaaleja lähikuvassa.

Avaimet kotiunelmiin Astasta myös vuonna 2021

Onko taloyhtiöönne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keittiö tai seinäpintojen uusiminen? Haaveissa ihan oman talon rakentaminen tai uuden ilmeen luominen nykyiseen kotiin? Mitä on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta?

Astan monipuoliset näytteilleasettajat ja ajankohtaiset ohjelmasisällöt tarjoavat vastauksia asumisen, rakentamisen ja remontoinnin kinkkisimpiin kysymyksiin. Tule inspiroitumaan ja esimerkkien avulla oppimaan uutta oman kodin ehostamisesta.

Remontoinnin ja rakentamisen uusimmat trendit

Mikä sinua mietityttää remontissa? Miten valita juuri se oikea tapetti makuuhuoneeseen tai ne laatat kylpyhuoneeseen? Mitä voit tehdä itse ja missä vaiheessa kutsutaan ammattilainen paikalle? Mitä remontoiminen kustantaa? Kannattaako asuntoa remontoida myyntikuntoon?

Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan.

TuoteTalo Asta-messuilla

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Taloteknisiä ratkaisuja ja materiaaleja esittelevässä TuoteTalossa riittää joka vuosi kiinnostuneita kävijöitä.

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Turvallisesti tapahtumissa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti. Koska myymme tapahtumiimme vain ennakkolippuja, voimme varmistaa kävijämäärän pysyvän kohtuullisena.

Näytteilleasettajana MM.

AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI Acaos Oy Access Home Electronics Oy Aito Säästöpankki Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Fasadi Kiinteistö Oy Alavus Ikkunat Oy Amusantti Oy Aroma Sense Finland Oy Artic Store Tampere Asukastori Beamark Oy Better Home Oy Casada CTC Suomi Deko-Talo Oy Designtalo Dna Kauppa Oy Elfa Finland Oy Elisa Oyj Esan Levykaluste Oy Evesa-talot EXICON FINLAND OY Expert Kattohuolto oy Finnlamelli Gigantti Megastore Lielahti Grado Design Oy Halltex Oy Helmilämpö Helmitalo HEVI kivitalot Hifi Studio Tampere HIT-Nordic Honkarakenne Oyj Hovinikkarit Humantool Oy Hunton Oy Ab Hämeen Kattokeskus Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

3.–5.9.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2021 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemoiksi nousevat niin arjen luksus kuin tulevaisuuden asuminen ja remontointi. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Miltä Astassa näyttää? › Miksi Astaan? ›

Aukioloajat

Perjantaina 03.09.2021 klo 10:00-17:00
Lauantaina 04.09.2021 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 05.09.2021 klo 10:00-17:00