Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Pirkanmaalla

3.-5.2.2017
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#AstaRakentaja

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin,
sisustamisen ja asumisen messutapahtuma

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle.

Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja vaikka mitä muuta.

Osta liput ›Varaa osasto ›

Rakentaminen kiinnostaa – Asta Rakentaja -messuilla tehtiin kauppaa

Pirkanmaan suurin rakentamisen ja asumisen messutapahtuma oli tänä vuonna laajempi kuin koskaan aiemmin. Kolmen päivän aikana 15 138 messuvierasta houkutelleessa tapahtumassa oli näytteilleasettajia ennätykselliset 356. Seuraavan kerran Asta Rakentaja -messut järjestetään 2.–4.2.2018.

Vertaile ja kilpailuta 350 yrityksen tarjonnasta

Messuilta löydät ratkaisut isompaan ja pienempään remppa- ja raksatarpeeseen. Etsitpä sitten unelmien keittiötä, remonttifirmaa, uutta kodintekniikkaa tai haluat vertailla erilaisia lämmitysmuotoja, jätehuoltoratkaisuja tai vaikka ostaa talon avaimet käteen -toimituksena – voit tämän kaiken löytää Asta Rakentaja -messuilta!

TuoteTalo

TuoteTalo on messuille rakennettu oikea talo, jossa pääsee tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin. TuoteTalossa on myös piha. TuoteTalo on yksi suosituimpia kohteita Asta Rakentaja -messuilla ja sen toteuttaa Puusuutarit eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijat E-halliin.

Esiteltäviä uutuuksia ja parhaat messutarjoukset

Näytteilleasettajien messuilla esiteltävien uutuuksien joukosta löytyy ratkaisuja lämmitykseen, kompostointiin, valaisuun ja jopa uuden kodin hankintaan. Hyödynnä myös messutarjoukset ja säästä riihikuivaa rahaa! Tarjouksessa muun muassa keittiöremontteja, kodinkoneita, liukuovikomeroita ja ilmalämpöpumppuja!

Lue #kotikutsuu-blogiamme

Asta Rakentaja -messujen blogissa seurataan taloa rakennuttavan Sallya ja tämän perhettä rakennusurakan keskellä. Saamme lukea aidoista sattumuksista ja vaihtelevista fiiliksistä raksailu- ja remppailurupeaman aikana.

E-hallissa Sisustus-alue

Sisustus-alueelta löydät herkullisia ideoita, sisustus- ja somistustuotteita taidetta sekä palveluita viihtyisään ja yksilölliseen kotiin. Alueella on myös Sisustuksen trendit -alue.

Ohjelmassa MM.

Hyväntekeväisyys­huutokauppa
su 05.02.2017 13:00-14:00

Huutokaupan meklarina toimii tv:stä tuttu huutokauppameklari Aki Palsanmäki apunaan Markku!

Arttu Harkki juontaa lauantaina ja sunnuntaina
la 04.02.2017
su 05.02.2017

Arttu Harkki  juontaa A-hallin ohjelmalavalla lauantaina ja sunnuntaina. Tämä aina yhtä karismaattinen herrasmies on tuttu lukuisista tv- ja radio-ohjelmista. Arttu on myös itse taitava ja innokas remontoija!

Ohjelmalavan somistamisesta vastaa kotimaiset Hehku-saunat ja Hehku-kiukaat

Lue lisää Hehku-saunoista ja Hehku-kiukaista, paina tästä!

PRKK Rakentajakoulu
la 04.02.2017 12:00-14:30

Rakentajakoulu on tarkoitettu oman talon rakentamista suunnitteleville tai siitä haaveileville. Myös kesämökkirakentaja tai laajennusosaa nykyiseen taloon rakentava perhe saa kurssilta paljon hyödyllistä tietoa, joka helpottaa rakennushankkeen läpivientiä.

Onko sisäilma muuttunut myrkylliseksi?
pe 03.02.2017 13:30

Siivouksessa pinnoille jäävät tehoaineet kulkeutuvat elimistöömme. Uudella sisäilman laadun mittausmenetelmällä saadaan selville sisäilman toksisuus.

Rakentamisen uudet energiamääräykset
pe 03.02.2017 11:30
la 04.02.2017 14:30
su 05.02.2017 14:30

Rakentamismääräysten uudistuksella halutaan ohjata sekä energiansäästöön että päästöjen vähentämiseen. Määräysten tiukennus tarkoittaa keskimäärin 20 prosentin parannusta nykyisiin määräyksiin.

Tampereelle rakennetaan raitiotie
la 04.02.2017 11:00

Tampereen raitiotien rakennustyöt alkavat kevään aikana. Tavoitteena on, että v. 2021 raitiotiellä voi matkustaa Tampereen keskustasta Hervantaan ja yliopistolliselle keskussairaalalle. Mitä raitiotiellä tavoitellaan? Miten rakennustyöt vaikuttavat liikkumiseen?

Uponor KOTI – omakotitalon putkiremontti helposti ja luotettavasti
la 04.02.2017 10:30
su 05.02.2017 11:00

Tiesitko, että ajoissa tehty omakotitalon putkiremontti kestää yleensä vain 2-5 päivää ja talossa voi asua koko remontin ajan? Myös kustannukset ovat monin verroin vesivahingon korjauskustannuksia pienemmät.

Näytteilleasettajana MM.

AA-Portaat Oy Oksakosken Puunjalostus Aalto & Company Oy Aamulehti ABB Oy Abloy Oy Access Home Electronics Oy Aeroc Jämerä Oy Airu Remontit Aito Säästöpankki Ajan Lukko Oy Akaan kaupunki Akva Filter Oy Akvaterm Oy Alavus Ikkunat Oy Allaway Oy Aluehallintovirasto, työsuojelu Aninkainen Tampere Anni-Lauteet Oy Arctic Finland House Ltd Oy Artelli Keittiöt Oy Artiikki Oy Asfalttikorjaus JH Oy ASUA Group Oy Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy, LKV Atlantic Suomi Costella Oy Aula LKV Bauer Watertechnology Oy Beamark Oy Bio-Expert Oy Biolan Ekoasuminen Oy BS BeStones Oy Byggma Group Colornova Oy Cotico Oy Crawford Entrematic Finland Danske Bank Oyj Datasteel Oy Deko-Talo Oy Dekotek Oy DJS Automation Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Puusuutarit ry TAMK

#AstaRakentaja

3.-5.2.2017
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#AstaRakentaja

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle.

Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja vaikka mitä muuta.

Osta liput › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 03.02.2017 klo 10-17
Lauantaina 04.02.2017 klo 10-17
Sunnuntaina 05.02.2017 klo 10-17