Asta Rakentaja
Raksaa ja remppaa

1.–3.2.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#AstaRakentaja

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin ja asumisen messutapahtuma

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle.

Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja paljon muuta.

Osta liput › Ohjelma ›

Asta Rakentaja 2019 -teemoina remontointi, keittiöt ja kodin turvallisuus

Onko taloyhtiöönne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keittiö tai seinäpintojen uusiminen? Haaveissa ihan oman talon rakennuttaminen tai rakentaminen? Onko kotisi turvallinen? Mitä ovat herkullisimmat keittiötrendit?

Asta Rakentaja tarjoilee tietämystä ja vaihtoehtojen vertailua muun muassa energiaratkaisuihin, rakennusmateriaaleihin, kylpyhuone- ja keittiöremontteihin, talopaketteihin, valvontajärjestelmiin, Tampereen lähikuntien palveluihin ja tonttitarjontaan.

Tavataan Asta Rakentaja 2019 -messuilla!

Sipe Santapukin taloprojekti ja muu mainio ohjelmakattaus

Asta Rakentaja -messujen ohjelmassa esimerkiksi:

1.2. Asiantuntijaseminaari taloyhtiöille & Korjausrakentamisen riskien hallinta -asiantuntijapaneeli
2.2. Sipe Santapukki ja ekologinen taloprojekti Santaranta & Nollahukka – kestävämpää elämäntyyliä etsimässä
3.2. Perinteinen hyväntekeväisyyshuutokauppa & Ajan ilmiöt keittiösuunnittelussa

Koko viikonlopun:
Vuokramökissä piippaa -pakohuonepeli
Tee ja toteuta omin käsin Hands on by K-Rauta Lahdesjärvi -pisteellä

Teemana kodin turvallisuus

Turvallisuus on ihmisen perustarve ja koti on turvallisuuden tyyssija.

Miten voisimme vielä paremmin turvata kotimme? Ovatko turvallisuusasiat hallussa myös perheen pienemmillä? Miten huollan taloani, jotta se on jatkossakin turvallinen? Tutustu messuilla valvontajärjestelmiin, paloturvallisuuteen ja hanki ajantasainen tieto maailman tärkeimmän paikan turvaamiseksi.

Asta Rakentaja -messuilla turvallisuustietämyksensä voi testata myös Tampereen Pelastuslaitoksen pakopelissä, joka sopii myös perheen pienimmille.

Teemana keittiöt

Keittiö on kodin sydän, mutta mitä muuta keittiö on kuin paikka tehdä ruokaa? Miten keittiö sijoittuu muuhun kotiin nähden? Mikä määrää keittiön suunnittelussa kaapin paikan? Mikä on kuumin keittiötrendi tällä hetkellä?

Asta Rakentaja 2019 kokoaa messuille kattavasti komeita keittiöitä, sillä mukana messuilla on lähes 30 keittiövalmistajaa, jotka omilla osastoillaan ohjaavat keittiön herkullisiin trendeihin.

Tutustu näytteilleasettajin!

Teemana remontointi

Mikä sinua mietityttää remontissa? Miten valita juuri se oikea tapetti makuuhuoneeseen tai ne laatat kylpyhuoneeseen? Mitä voit tehdä itse ja missä vaiheessa kutsutaan ammattilainen paikalle? Mitä remontoiminen kustantaa? Kannattaako asuntoa remontoida myyntikuntoon?

Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan.

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Taloteknisiä ratkaisuja ja materiaaleja esittelevässä TuoteTalossa riittää joka vuosi kiinnostuneita kävijöitä.

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Ohjelmassa MM.

Sipe Santapukki ja ekologinen taloprojekti Santaranta
la 02.02.2019 13:30-14:15

Oskari Palomäki haastattelee Apulanta-yhtyeestä tuttua Sipeä talohankkeesta, joka on tribuutti sekä suomalaiselle luonnolle että orgaaniselle arkkitehtuurille.

Hands on by K-Rauta Lahdesjärvi, E 307
pe 01.02.2019 10:00-17:00
la 02.02.2019 10:00-17:00
su 03.02.2019 10:00-17:00

Fiilistele, tee ja toteuta omin käsin Hands on by K-Rauta Lahdesjärvi -pisteellä.

Korjausrakentamisen riskien hallinta -asiantuntijapaneeli
pe 01.02.2019 14:00-14:55

Tule kuuntelemaan asiantuntijapaneelia korjausrakentamisen riskien hallinnasta.

Seminaari rakennusalan ammattilaisille
pe 01.02.2019 12:00-15:00

Seminaarissa kuulet alan asiantuntijoilta tuoreita näkemyksiä ja vinkkejä sekä tietoa alan uusimmista standardeista.

Asiantuntijaseminaari taloyhtiöille, Omataloyhtiö.fi
pe 01.02.2019 10:30-14:30

Asiantuntijaseminaarissa pureudutaan korjausrakentamisen ratkaisuihin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Tutustu seminaarin ohjelmaan!

Asiantuntijan vinkit kodin turvallisuuteen
su 03.02.2019 11:30-11:55

Sector Alarmin asiantuntijat kertovat, miten jokainen voi parantaa kodin turvallisuutta.

Ajan ilmiöt keittiösuunnittelussa
su 03.02.2019 13:00-13:25

Miten ajan ilmiöt ja trendit vaikuttavat meidän tarpeisiimme ja toimintatapoihimme?

Nauti aurinkosähköstä, se on järkivalinta
la 02.02.2019 11:30-11:55

Mitä tulee huomioida, kun suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän hankintaa? Tule kuulemaan myös mielenkiintoinen asiakas case.

Näytteilleasettajana MM.

AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI ABB Oy Access Home Electronics Oy ACTIVE - työssä on voimaa -hanke / Parkanon Yrittäjät ry AIROC Aito Säästöpankki Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Fasadi Kiinteistö Oy Alavus Ikkuna- ja Ovisaneeraus Allaway Oy Aluehallintovirasto, työsuojelu Aninkainen.fi / Omena-Asunnot Oy Anni-Lauteet Oy Aroma Sense Finland Oy Aseman Lukko Oy Asfalttikorjaus JH Oy / Asfalttikorjaus Joonas Heinonen Bauer Watertechnology Oy Beamark Oy Biolan Ekoasuminen Oy Celt Oy Coloria Oy Deko-Talo Oy Dekotek Oy Designtalo DJS Automation Oy / Taloautomaatio.fi Dna Kauppa Oy Dolphin-yhdistelmäpesurit Door Master Oy EcoAir Finland Oy Ekovilla Oy Elega Oy Elfa Finland Oy Elisa Oyj Enertech Ab, filial i Finland, CTC Suomi Esan Levykaluste Oy Evesa-talot Exicon Finland Oy Expert Kattohuolto Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Puusuutarit ry TAMK

#AstaRakentaja

1.–3.2.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#AstaRakentaja

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle.

Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja paljon muuta.

Osta liput › Ohjelma ›

Aukioloajat

Perjantaina 01.02.2019 klo 10:00-17:00
Lauantaina 02.02.2019 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 03.02.2019 klo 10:00-17:00