Asta-messut
Avaimet kotiunelmiin

4.–6.2.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2022 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Turvallisesti messuilla › Osta liput ›

Asta-messut avasi onnistuneesti messukauden

Asumisen, rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Asta-messut avasi 3.–5.9.2021 Tampereen Messut -konsernin tapahtumakauden pandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Avaimia omiin koti- ja vapaa-ajan asuntojen unelmiin tavoitteli viikonlopun aikana 5406 kävijää.

Asta-messujen teemoina loistivat tulevaisuuden asuminen ja remontointi sekä arjen luksus. Syksyn ensimmäisillä messuilla oli tavattavissa 148 näytteilleasettajaa ja ohjelmalava tarjosi luentoja sekä näytöksiä yli 40 esityksen mitalla.

Kylpyhuoneen pintamateriaaleja lähikuvassa.

Avaimet omiin kotiunelmiin

Onko taloyhtiöönne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keittiö tai seinäpintojen uusiminen? Haaveissa ihan oman talon rakentaminen tai uuden ilmeen luominen nykyiseen kotiin? Mitä on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta?

Astan monipuoliset näytteilleasettajat ja ajankohtaiset ohjelmasisällöt tarjoavat vastauksia asumisen, rakentamisen ja remontoinnin kinkkisimpiin kysymyksiin. Tule inspiroitumaan ja esimerkkien avulla oppimaan uutta oman kodin ehostamisesta.

Remontoinnin ja rakentamisen uusimmat trendit

Mikä sinua mietityttää remontissa? Miten valita juuri se oikea tapetti makuuhuoneeseen tai ne laatat kylpyhuoneeseen? Mitä voit tehdä itse ja missä vaiheessa kutsutaan ammattilainen paikalle? Mitä remontoiminen kustantaa? Kannattaako asuntoa remontoida myyntikuntoon?

Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan.

TuoteTalo Asta-messuilla

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Taloteknisiä ratkaisuja ja materiaaleja esittelevässä TuoteTalossa riittää joka vuosi kiinnostuneita kävijöitä.

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Turvallisesti tapahtumissa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti. Koska myymme tapahtumiimme vain ennakkolippuja, voimme varmistaa kävijämäärän pysyvän kohtuullisena.

Näytteilleasettajana MM.

AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI Acaos Oy Aito Säästöpankki Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Fasadi Kiinteistö Oy Alavus Ikkunat Oy Amusantti ja Daga Ulv Aroma Sense Finland Oy Asukastori Aurinkopankki Oy Beamark Oy Bo LKV Bosch Lämpötekniikka Casada Cosmovalo CTC Suomi Deko-Talo Oy Designtalo Ekokumppanit Oy - Rane – rakentamisen + asumisen energianeuvonta Elfa Finland Oy Elisa Oyj Evesa-talot EXICON FINLAND OY FANN Ympäristötekniikka Oy Finnlamelli Finnwarma Fortum Markets Oy Gigantti Megastore Lielahti Grado Design Oy Halltex Oy Helmitalo Hifi Studio Tampere HIT-Nordic Honkarakenne Oyj Humantool Oy Hunton Oy Ab Hämeen Kattokeskus Oy Hämeenkyrö
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

4.–6.2.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2022 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Turvallisesti messuilla › Osta liput ›

Aukioloajat

Perjantaina 04.02.2022 klo 10:00-17:00
Lauantaina 05.02.2022 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 06.02.2022 klo 10:00-17:00