Asta | Asumisen messut

Avaimet kotiunelmiin

3.–5.2.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2023 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Mikä on Asta? › Varaa osasto ›

Asumisen kestävä tulevaisuus

Vuoden 2023 Astan teemana on asumisen kestävä tulevaisuus. Teema laittaa pohtimaan, kuinka rakentaa, kunnostaa ja sisustaa niin, että se myös kestää aikaa ja kulutusta eikä ruoki kertakäyttökulttuuria. Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja materiaalivalintoja sekä ekologista sisustamista.

Samalla lipulla Häämessuille 4.–5.2.2023

Tampereen Häämessut tarjoaa 4.–5.2.2023 kattavan valikoiman hää- ja muihin juhliin liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.

“Asta-messut on loistava tapahtuma tavata rakentajia ja remontoijia koko Pirkanmaalta. Asta-messujen yhteistyökumppanina saamme hyvää näkyvyyttä ja mahdollisuuden kertoa messujen asiakkaille meidän tuotteistamme ja palveluistamme ensimmäisten joukossa. Lisäksi messut on hyvä tilaisuus tavata muita alan toimijoita ja kuulla alan uutuuksista.”

– Tommi Rauma, K-Rauta Lahdesjärven kauppias

“Me Iskulla haluamme tehdä parhaamme, että asiakkaillamme on mahdollisuus elää omaa unelmaansa. Koemme tärkeäksi asiakkaan kohtaamisen henkilökohtaisesti messuympäristössä, jossa voimme jakaa tietoa ja kuulla asiakkaidemme mietteitä. Erityisesti kestävän kehityksen periaatteet näkyvät meillä tekojen kautta. Se ohjaa voimakkaasti toimintaamme, sillä emme halua pelkästään mahdollistaa asiakkaidemme unelmia, vaan myös olla tekemässä ympäristölle hyvää. ”

– Suvi Mäkinen, Isku

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajat päivitetty 25.11.2022 - AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI Access Home Electronics Oy Aito Säästöpankki Aitokaluste Oy Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Ikkunat Oy Allaway Oy Aluehallintovirasto työsuojelu Aninkainen Tampere | Omena-Asunnot Oy Arkta Rakennus Oy Aroma Sense Finland Oy Artic Store Tampere Aurinkopankki Oy Balkonser Bauer Solutions Oy Beamark Oy Biolan Ekoasuminen Oy Carpet atelje Halla-aho Coloria Oy Cosmovalo CTC Suomi Deko-Talo Oy Designtalo Dna Kauppa Oy Eko Eko Solutions Oy Elisa Oyj ElmoNet Elävät kylät Esan Levykaluste Oy EXICON FINLAND OY Expert Kattohuolto oy EyeVision Oy FANN Ympäristötekniikka Oy Finnlamelli Fiscus Metsäpalvelut Oy FM Mattsson Mora Group Finland Oy Gigantti Megastore Lielahti
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

K-Rauta Lahdesjärvi

Vuoden 2023 Asta-messujen pääyhteistyökumppanina toimii K-Rauta Lahdesjärvi.

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

3.–5.2.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2023 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Mikä on Asta? › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Perjantaina 03.02.2023 klo 10:00-17:00
Lauantaina 04.02.2023 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 05.02.2023 klo 10:00-17:00