Avaimet kotiunelmiin

3.–5.2.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2023 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Mikä on Asta? › Varaa osasto ›

Asta siirtyy ensi vuoteen

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää Pirkanmaan suurimman asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuman Astan vuodelle 2023. Asta-messut oli tarkoitus järjestää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–6. helmikuuta 2022 yhtä aikaa Tampereen Häämessujen kanssa, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi molemmat tapahtumat siirtyvät ensi vuoteen. Asta järjestetään 3.–5. helmikuuta 2023 ja Tampereen Häämessut 4.–5. helmikuuta 2023.

Asumisen kestävä tulevaisuus

Vuoden 2023 Astan teemana on asumisen kestävä tulevaisuus. Teema laittaa pohtimaan, kuinka rakentaa, kunnostaa ja sisustaa niin, että se myös kestää aikaa ja kulutusta eikä ruoki kertakäyttökulttuuria. Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja materiaalivalintoja sekä ekologista sisustamista.

Seinät maalataan keväällä greigellä

4.–6. helmikuuta 2022 järjestettävillä asumisen, rakentamisen ja remontoinnin Asta-messuilla tähyillään kohti kevättä. Messujen pääyhteistyökumppanina toimii tamperelainen K-Rauta Lahdesjärvi. Tulevana keväänä seinät maalataan harmaan ja beigen yhdistelmällä greigellä. Maali- ja kalustepuolella nousevia värejä ovat myös musta ja ehkä hieman yllättäen harmaaseen taittava vihreä.

Asumismukavuutta tulevaisuuden koteihin

Älykoti ajateltiin aikaisemmin vain rikkaiden saatavilla olevaksi luksukseksi. Nyt tällaisen järjestelmän hankkimiskynnys on madaltunut, ja kodinohjausjärjestelmiä asennetaan aivan tavallisiin omakotitaloihin. Järjestelmällä parannetaan ennen kaikkea asumismukavuutta, ABB:n tuotemarkkinointijohtaja Jami Sorsa kertoo.

Turvallisesti tapahtumissa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti.

Samalla lipulla Häämessuille 4.–5.2.2023

Tampereen Häämessut tarjoaa 4.–5.2.2023 kattavan valikoiman hää- ja muihin juhliin liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.

“Asta-messut on loistava tapahtuma tavata rakentajia ja remontoijia koko Pirkanmaalta. Asta-messujen yhteistyökumppanina saamme hyvää näkyvyyttä ja mahdollisuuden kertoa messujen asiakkaille meidän tuotteistamme ja palveluistamme ensimmäisten joukossa. Lisäksi messut on hyvä tilaisuus tavata muita alan toimijoita ja kuulla alan uutuuksista.”

– Tommi Rauma, K-Rauta Lahdesjärven kauppias

“Me Iskulla haluamme tehdä parhaamme, että asiakkaillamme on mahdollisuus elää omaa unelmaansa. Koemme tärkeäksi asiakkaan kohtaamisen henkilökohtaisesti messuympäristössä, jossa voimme jakaa tietoa ja kuulla asiakkaidemme mietteitä. Erityisesti kestävän kehityksen periaatteet näkyvät meillä tekojen kautta. Se ohjaa voimakkaasti toimintaamme, sillä emme halua pelkästään mahdollistaa asiakkaidemme unelmia, vaan myös olla tekemässä ympäristölle hyvää. ”

– Suvi Mäkinen, Isku

Näytteilleasettajana MM.

-Näytteilleasettajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa-
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

K-Rauta Lahdesjärvi

Vuoden 2022 Asta-messujen pääyhteistyökumppanina toimii K-Rauta Lahdesjärvi.

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

3.–5.2.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2023 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Mikä on Asta? › Varaa osasto ›

Aukioloajat