Asta-messut
Avaimet kotiunelmiin

3.–5.9.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2021 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemoiksi nousevat niin arjen luksus kuin tulevaisuuden asuminen ja remontointi. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Miltä Astassa näyttää? › Miksi Astaan? › Osta liput ›

Asta avaa messukauden

Tapahtumien avautumista on odotettu pitkään. Vihdoin odotus päättyy ja pääsemme tapaamaan toisemme taas kasvotusten.

Moni on käyttänyt viimeisen puolitoista vuotta hyödyksi ja aloittanut kauan suunnittelemansa remontin tai rakennusprojektin – tai saanut sellaisen jo valmiiksi! Toiset ovat muuttaneet ja toiset sisustaneet – ja jotkut tehneet molempia. Keskeneräistä tai tulevaa projektia varten on Asta, jossa pääsee katselemaan uusimpia tuotteita, kuuntelemaan asumisen ammattilaisten vinkkejä ja metsästämään kuumia messutarjouksia.

Kylpyhuoneen pintamateriaaleja lähikuvassa.

Avaimet omiin kotiunelmiin

Onko taloyhtiöönne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keittiö tai seinäpintojen uusiminen? Haaveissa ihan oman talon rakentaminen tai uuden ilmeen luominen nykyiseen kotiin? Mitä on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta?

Astan monipuoliset näytteilleasettajat ja ajankohtaiset ohjelmasisällöt tarjoavat vastauksia asumisen, rakentamisen ja remontoinnin kinkkisimpiin kysymyksiin. Tule inspiroitumaan ja esimerkkien avulla oppimaan uutta oman kodin ehostamisesta.

Remontoinnin ja rakentamisen uusimmat trendit

Mikä sinua mietityttää remontissa? Miten valita juuri se oikea tapetti makuuhuoneeseen tai ne laatat kylpyhuoneeseen? Mitä voit tehdä itse ja missä vaiheessa kutsutaan ammattilainen paikalle? Mitä remontoiminen kustantaa? Kannattaako asuntoa remontoida myyntikuntoon?

Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan.

TuoteTalo Asta-messuilla

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Taloteknisiä ratkaisuja ja materiaaleja esittelevässä TuoteTalossa riittää joka vuosi kiinnostuneita kävijöitä.

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Turvallisesti tapahtumissa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti. Koska myymme tapahtumiimme vain ennakkolippuja, voimme varmistaa kävijämäärän pysyvän kohtuullisena.

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajat päivitetty 20.7.2021 - AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI Acaos Oy Aito Säästöpankki Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Fasadi Kiinteistö Oy Alavus Ikkunat Oy Amusantti Oy Aroma Sense Finland Oy Artic Store Tampere Asukastori Beamark Oy Casada Cosmovalo CTC Suomi Deko-Talo Oy Designtalo Dna Kauppa Oy Elfa Finland Oy Elisa Oyj Elävät kylät Esan Levykaluste Oy Evesa-talot EXICON FINLAND OY FANN Ympäristötekniikka Oy Finnlamelli Finnwarma Gigantti Megastore Lielahti Grado Design Oy Halltex Oy Helmilämpö Helmitalo HEVI kivitalot Hifi Studio Tampere HIT-Nordic Honkarakenne Oyj Humantool Oy Hunton Oy Ab
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

3.–5.9.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2021 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemoiksi nousevat niin arjen luksus kuin tulevaisuuden asuminen ja remontointi. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Miltä Astassa näyttää? › Miksi Astaan? › Osta liput ›

Aukioloajat

Perjantaina 03.09.2021 klo 10:00-17:00
Lauantaina 04.09.2021 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 05.09.2021 klo 10:00-17:00