Asta-messut

Asta-messut

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Messut antaa inspiraatiota ja tuo tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostusprojekteihin.

Pysy mukana tapahtuman uutisissa!

Tilaa uutiskirje

PE–SU 2.–4.2.2024

 

Asumisen kestävä tulevaisuus

Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja aikaa kestäviä materiaalivalintoja.

Kestävä asuminen koskettaa meistä jokaista: uutta taloa rakentavaa omakotiasujaa, pintaremontoivaa kerrostaloasujaa ja kestävyyteen panostavaa kodin sisustajaa.

Vanhan kunnostaminen sekä uuden rakentaminen

Älykäs asuminen ja rakentaminen ovat läsnä joka kodissa. Se on arjen helpottamista pienillä asioilla: teknologiaa sekä kodin elektroniikkaa. Se on erilaisia energia- ja lämmitysratkaisuita sekä valaisuvaihtoehtoja.

Kestävä kunnostaminen ja remontointi kunnioittaa vanhaa ja muovaa siitä uutta, se on taloudellisia energiaratkaisuja sekä houkuttelevia pintamateriaaleja. Se on pitkäikäistä rakentamista, millä ei ole parasta ennen -päivämäärää ja mikä ei ole vain hetken muodissa.


Asunnon viimeistelevä sisustus muuttaa sen kodiksi – sisustusalue palaa E-halliin!

Te toivoitte, me vastasimme: Sisustusratkaisujen kysynnän vuoksi laajennamme messujen sisustuspuolta jälleen E-halliin! Asta-messujen sisustusalueelta löydät ideoita ja inspiraatiota oman näköisesi kodin sisustukseen ja viimeistelyyn.

Helmikuun alun tapahtumassa ensi kertaa myös pihan viihtyvyys on messujen keskiössä. Alkuvuosi onkin otollista aikaa kartoittaa tulevan kesän pihasuunnitelmia
ja unelmoida uusista ulkokalusteista.
Asta tarjoaa ideoita ja ratkaisuja pihan viihtyisyyteen.

 


Mitä löydät Astasta?

Asta auttaa elämän isompien päätösten tekemisessä. Messuilla voit vertailla erilaisia pintamateriaaleja, kilpailuttaa valmistalo toimittajat ja keittiöyritykset. Tapahtumasta löydät ideat ja inspiraation kodin pieniin pintaremontteihin tai asunnon isompaan tuunaukseen.

Kaupungit ja kunnat esittelevät tulevan kotisi otollisimmat tonttivaihtoehdot.

 

Messutapahtuma esittelee rakennusmateriaalit- ja tarvikkeet sekä remonttipalvelut. Astasta viet kotiin viemisiksi uusia tuulia kodin sisustukseen, kylpyhuoneremonttiin tai kodin älyjärjestelmien kilpailutukseen.

Mukana olevat näytteilleasettajat julkaistaan verkkosivuille lähempänä messuja.


 Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Asta-uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  •  kuumimmat messulipputarjoukset
  •  tuoreimmat uutiset
  •  herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje