Asta-messut

Asta-messut

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Messut antaa inspiraatiota ja tuo tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostusprojekteihin.

Osta liput nyt!

Lippukauppaan

PE–SU 2.–4.2.2024

 

Asumisen kestävä tulevaisuus

Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja aikaa kestäviä materiaalivalintoja.

Kestävä asuminen koskettaa meistä jokaista: uutta taloa rakentavaa omakotiasujaa, pintaremontoivaa kerrostaloasujaa ja kestävyyteen panostavaa kodin sisustajaa.

Vanhan kunnostaminen sekä uuden rakentaminen

Älykäs asuminen ja rakentaminen ovat läsnä joka kodissa. Se on arjen helpottamista pienillä asioilla: teknologiaa sekä kodin elektroniikkaa. Se on erilaisia energia- ja lämmitysratkaisuita sekä valaisuvaihtoehtoja.

Kestävä kunnostaminen ja remontointi kunnioittaa vanhaa ja muovaa siitä uutta, se on taloudellisia energiaratkaisuja sekä houkuttelevia pintamateriaaleja. Se on pitkäikäistä rakentamista, millä ei ole parasta ennen -päivämäärää ja mikä ei ole vain hetken muodissa.


Ohjelmassa muun muassa: Nata Salmela

Asuntojen ostamisesta ja remontoinnista innostunut yrittäjä ja asuntosijoittaja Nata Salmela paljastaa somesta tutun rivariprojektinsa kustannukset ja oivallukset. Tervetuloa kuuntelemaan lauantaina 3.2. klo 11.45!

Tutustu koko tapahtuman ohjelmaan tästä:

Ohjelma


Mitä löydät Astasta?

Asta auttaa elämän isompien päätösten tekemisessä. Messuilla voit vertailla erilaisia pintamateriaaleja, kilpailuttaa valmistalo toimittajat ja keittiöyritykset. Tapahtumasta löydät ideat ja inspiraation kodin pieniin pintaremontteihin tai asunnon isompaan tuunaukseen.

Kaupungit ja kunnat esittelevät tulevan kotisi otollisimmat tonttivaihtoehdot.

Messutapahtuma esittelee rakennusmateriaalit- ja tarvikkeet sekä remonttipalvelut. Astasta viet kotiin viemisiksi uusia tuulia kodin sisustukseen, kylpyhuoneremonttiin tai kodin älyjärjestelmien kilpailutukseen.

Katso näytteilleasettajalistaa


 Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Asta-uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  •  kuumimmat messulipputarjoukset
  •  tuoreimmat uutiset
  •  herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje