Mikä on Asta? | Asta
Asta-messut

Mikä on Asta?

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Messut antaa inspiraatiota ja tuo tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostusprojekteihin.

Osta liput tapahtumaan!

Lippukauppaan

2.–4.2.2024

 

Asumisen kestävä tulevaisuus

Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja aikaa kestäviä materiaalivalintoja.

Kestävä asuminen koskettaa meistä jokaista: uutta taloa rakentavaa omakotiasujaa, pintaremontoivaa kerrostaloasujaa ja kestävyyteen panostavaa kodin sisustajaa.


Vanhan kunnostaminen sekä uuden rakentaminen

Älykäs asuminen ja rakentaminen on läsnä joka kodissa. Se on arjen helpottamista pienillä asioilla: teknologiaa sekä kodin elektroniikkaa. Se on erilaisia energia- ja lämmitysratkaisuita sekä valaisuvaihtoehtoja.

Kestävä kunnostaminen ja remontointi kunnioittaa vanhaa ja muovaa siitä uutta, se on taloudellisia energiaratkaisuja sekä houkuttelevia pintamateriaaleja. Se on pitkäikäistä rakentamista, millä ei ole parasta ennen -päivämäärää ja mikä ei ole vain hetken muodissa.


Mistä juuri nyt puhutaan?

Lue ajankohtaiset uutiset sekä kirjoitukset asumisen maailmasta.

  • Lisää asumismukavuutta tulevaisuuden koteihin

Miltä kuulostaisi, jos yhtä nappia painamalla saisi laskettua kodin lämpötilan, otettua halutut pistorasiat pois käytöstä, sammutettua valot ja tarkistettua, ettei hella ole enää päällä?

Uutinen 

  • Miten lisääntynyt etätyö on muokannut kotitoimistoa?

Etätyöskentelyn suosio kasvoi tasaisesti jo ennen pandemia-aikaa ja monella taholla oli jo käytössä tai kokeiluasteella mahdollisuus tehdä töitä vähintään yhtenä päivänä viikossa etänä.
Uutinen

 


Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Asta-uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat uutiset
  • herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje


Luovuuden ja juhlien juhlaa


Samalla lipulla hallillinen häähumua

Tampereen Häämessuilla 3.–4.2.2024 on kattava valikoima häihin ja juhliin liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta.

Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.
Lue lisää