Asta-messut

Mikä on Asta?

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Messut avartavat katsettasi ja tuovat tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostusprojekteihin. Sisustaminen nousee esille yhä vahvemmin, sillä täysin uudistuneessa sisustukseen keskittyvässä E-hallissa voit unelmoida ja shoppailla tuotteita ja palveluita juuri sinulle mieluisalla tavalla.

Uppoudu omiin kotiunelmiisi

Tilaa uutiskirje

AVAIMET KOTIUNELMIIN 5.–7.2.2021

 

Asta tuo arkeen luksusta

Aiemmin Asta Rakentajana tunnetun Astan uudistukset otettiin vastaan innolla, kun se keräsi kolmena messupäivänä 12 559 kävijää, joka on 1801 kävijää enemmän kuin aiempana vuonna.

Astan teemat saavat jatkoa myös vuonna 2021, jolloin niitä syvennetään entisestään. Sisältö näytteilleasettajineen ja ohjelmineen tulee nojaamaan vahvasti remontointiin, arjen luksukseen ja tulevaisuuden asumiseen.

Uutinen


Onko sinulla kotiunelmia?

  • Suunnitteletko uutta keittiötä
  • vai haaveiletko pintaremontista?
  • Aiotko rakentaa oman kodin alusta saakka
  • tai sisustaa nykyisen kotisi uudelleen?

Asta kokoaa monipuoliset näytteilleasettajat tarjoamaan vastauksia kysymyksiisi ja esittelemään uusia ratkaisuja. Monipuolinen ohjelmasisältö tuo asiantuntijat antamaan puheenvuoroja, tekemään työnäytöksiä ja opastamaan kävijöitä projektinsa aloittamisessa.

Aukioloajat 2021


Kuvassa Emilia Ruuskasen kaunis koti, jossa pöydällä on kynttilöitä ja kukkia.

Arjen luksus on kaukana poreammeellisesta ruusunlehtiä

Olemme kulkeneet jo hyvän matkaa eteenpäin niistä ajoista, jolloin luksus kuului vain harvojen ja valittujen sanavarastoon. Rahaa ei tarvitse olla loputtomasti tuhlattavaksi, sillä arjen luksus on kaikkien etuoikeus.

– Sytytän esimerkiksi aamupalalle kynttilän palamaan. En jätä sitä sytyttämättä vain sen takia, etten kuitenkaan ehdi nauttia siitä kovin kauaa.

Lue lisää


Mielenkiintoinen ohjelmapaletti

Asta tarjoaa monipuolisen ohjelmakokonaisuuden, joka palvelee niin alan ammattilaisia, oman kodin remontoijia kuin sisustustrendejä seuraavia messuvierailijoita. Ohjelmassa on luvassa:

  • Hyväntekeväisyyshuutokauppa – tule tekemään vuoden parhaat kaupat!
  • TuoteTalo – messuille rakennettu oikea talo
  • Ensiaskeleet remontointiin työnäytösalueelta

Ja paljon muuta, pysy kuulolla!

Ohjelma julkistetaan myöhemmin

 


Tervetuloa Astaan – aloitetaanko kotoilu jo nyt?

Pysy mukana tapahtuman uutisissa – tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje