Asta-messut

Bussilla messuille

Messupäivinä liikennöi Tampereen joukkoliikenteen ylimääräinen linja 14Y, joka lähtee Keskustorilta ja ajaa linja-autoaseman kautta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Käytössä on linjan 14 normaalit pysäkit. Taksa on TKL:n hinnaston mukainen eli 3,5 € / matka (mobiilimaksulla 3 €). Maksaa voi käteisellä, vuorokausilipulla tai matkakortilla, busseissa eivät käy maksuvälineenä pankki- tai luottokortit.

31.1.2019 lähtien TKL:n busseissa on mahdollista maksaa myös mobiilisti. Mobiililippu ostetaan Nysse Mobiili -sovelluksella ja sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android -puhelimelle Googlen Play-kaupasta ja iPhoneen App Store -sovelluskaupasta. Lippu maksetaan Nysse Mobiiliin liitettävällä maksukortilla. Lippu näytetään linja-autossa uuden mallisen matkakortinlukijan alaosassa olevaan QR-koodin lukijaan. Jos autossa ei vielä ole uuden mallista lukijaa, kuljettaja tarkistaa lipun. Kaikkiin mobiilikertalippuihin sisältyy tunnin vaihtoaika. Lue lisää »

HUOM!
Rautatieasemalta ei ole suoraa yhteyttä messuille. Kartan mukaisesti suosittelemme kävelemään rautatieasemalta (noin 6 min.) Koskipuiston pysäkille (F0520).

Meno Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen:
Keskustori – Hatanpään valtatie – Sarankulmankatu – Ilmailunkatu – Messukeskus

Paluu keskustaan:
Messukeskus – Ilmailunkatu – Sarankulmankatu – Hatanpään valtatie – Keskustori

Julkaisemme lisävuoron aikataulut lähempänä messuja.