Asta-messut

Hyödylliset linkit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa messuihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8–16 numerosta 0207 701 222 sekä sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu(a)tampereenmessut.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun »


Extranet

Avaamme Extranet-palvelun marraskuussa. Lähetämme kirjautumistunnukset sopimukseen merkitylle yhteyshenkilölle sähköpostitse, kun palvelu aukeaa.

Siirry Extranet-palveluun »


Palvelut näytteilleasettajalle

Tampereen Messujen suosittelemien alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden näytteilleasettajille tarjoamat palvelut löydät erillisestä listauksesta:

Lista alihankkijoista »


Logot ja bannerit

Voitte vapaasti käyttää markkinointiinne materiaalipankista löytyviä logoja, bannereita, kuvia ja videoita. Materiaalipankin tiedotteita voitte hyödyntää esimerkiksi omissa uutiskirjeissänne joko kokonaisuudessaan tai osittain.

Siirry materiaalipankkiin »


Asiakastilaisuudet

Järjestätkö asiakastilaisuuksia messujen yhteydessä tai aikana? Finland Events on Tampereen Messujen tapahtumatoimisto, joka toteuttaa monenlaisia yksityis- ja asiakastilaisuuksista ja muita yritystapahtumia.

Kysy lisää: Hannele Nuotio, p. 050 587 0133, hannele.nuotio(a)finlandevents.fi

Tutustu Finland Eventsin järjestämiin tapahtumiin »


Ajo-ohjeet, kartat ja kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Tänne pääsee kätevästi niin omalla autolla, bussilla, junalla kuin lentokoneellakin!

Katso saapumisohjeet »


Majoitus

Olemme koonneet suositeltuja hotelleja Tampereelta hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Katso lista hotelleista »


Tampere

Tutustu Tampereen nähtävyyksiin, tapahtumiin, majoitus- ja ruokapalveluihin.

Tampereen matkailusivusto »