Asta Rakentaja -messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

 

Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma

Asta Rakentajassa kohtaat heidät, joille uuden talon rakentaminen tai vanhan kodin remontointi on ajankohtaista ja heidät, joilla on aiheeseen osuvaa tietoa ja taitoa.

kävijä­tyytyväisyys 99 %

 

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat niin nykyisiä kuin tulevia asiakkaita. Messuilta on mahdollisuus saada lisää asiakaskontakteja ja näkyvyyttä sekä tehdä kauppaa ja kerryttää liidejä.

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

 


 #AstaRakentaja

  • 2 messuhallia täynnä kuhinaa
  • 3 messupäivää kauppoja sekä tarjouksia
  • 338 kilpailijaa rakennus- sekä remontointialalta
  • 6 098 m² näyttelytilaa palveluille sekä tuotteille
  • 12 406 kiinnostunutta ja ostovalmista kävijää

Hinnasto Varaa osasto


Miksi osallistua Asta Rakentaja -messuille?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi. Täällä kohtaat rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta Rakentaja on vakiinnuttanut paikkansa pirkanmaalaisen rakennusalan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta Rakentaja -messuilla. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä uudistalorakentaminen on kovassa nosteessa. Kerrostalorakentaminen sekä -remontointi on ennätysvauhdissa, houkutellen ensimmäistä kotiaan ostavia sekä pienempään kotiin muuttavat seniorit.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!