Asta-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

 

Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma

Astassa kohtaat heidät, joille uuden talon rakentaminen tai vanhan kodin remontointi on ajankohtaista ja heidät, joilla on aiheeseen osuvaa tietoa ja taitoa.

kävijä­tyytyväisyys 99 %

 

Astassa kohtaat juuri oikeat ihmiset!
Messuilla kohtaat heidät, joille talon rakentaminen tai vanhan kodin remontointi on ajankohtaista, tapaat myös heidät, joilla on tietotaitoa aiheesta. Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua
Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään 3 tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella.

Ole nopea, jos haluat olla mukana
Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!


#Asta2020

  • 3 vilkasta messupäivää
  • 93 % osallistuvista yrityksistä oli tyytyväisiä tapahtumaan
  • 99 % kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan
  • 338 kilpailijaa rakennus- sekä remontointialalta
  • 6 098 m² näyttelytilaa palveluille sekä tuotteille
  • 12 406 kiinnostunutta ja ostovalmista kävijää

 


Miksi osallistua Astaan?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta on vakiinnuttanut paikkansa pirkanmaalaisen rakennusalan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta-messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä uudistalorakentaminen on kovassa nosteessa. Kerrostalorakentaminen sekä -remontointi on ennätysvauhdissa, houkutellen ensimmäistä kotiaan ostavia sekä pienempään kotiin muuttavat seniorit.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto