Asta-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

 

Rakentamisen ja asumisen messut

Astassa kohtaat heidät, joille oma koti on tärkeä. Heidät, jotka ovat kiinnostuneita oman kodin sisustamisesta, asumisesta, remontoimisesta sekä rakentamisesta.

kävijä­tyytyväisyys 99 %

 

Tapahtuma on uudistunut: Asta

Rakentamisen ja remontoimisen lisäksi on tehty tilaa sisustukselle ja asumisen ilmiöille. Meillä ei ole enää Asta Rakentajaa vaan raikas ja päivitetty Asta. Vuonna 2020 haluamme tarjota jokaiselle asumisesta kiinnostuneelle ratkaisuja kotiunelmiin aina vuokra-asujasta uudisrakentajaan.

Uudet jaot tuoteryhmissä – E-halliin sisustusta ja asumisen ilmiöitä

Kuluttajien toiveesta A-hallin osastojaot menevät täysin uusiksi. Uudet osastojaot perustuvat tuoteryhmiin, jotta asiakas löytää kaikki saman alan palvelut yhdestä paikasta. E-halliin tulevat asumisen ja sisustuksen ilmiöt, tekijät, tuotteet ja elämykset. Astan kävijät ovat toivoneet ostettavaa messuilta ja juuri sitä haluamme heille tarjota.

E-halliin luodaan tunnelmallinen ympäristö muun muassa valaistusta himmentämällä. Tarjoamme monipuolisia elämyksiä aina designkoirankoppi-näyttelystä bloggaajien sohvanurkkaukseen. Haluamme, että jokainen messukävijä löytää Astasta tietoa, neuvoja sekä viemisiä omaan kotiin.

Tutustu pohjakarttaan 


Astassa kohtaat juuri oikeat ihmiset!

Astassa ovat liikkeellä ihmiset, jotka haluavat laadukkaampaa asumista ja viihtyisän kodin. He ovat kiinnostuneita sisustamisesta, asumisen ilmiöistä, remontoimisesta ja rakentamisesta.

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään kolme tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella.

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!


#Asta2020

  • 3 vilkasta messupäivää
  • 99 % osallistuvista yrityksistä oli tyytyväisiä tapahtumaan
  • 99 % kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan
  • 5 258 näyttelytilaa palveluille sekä tuotteille
  • 10 758 kiinnostunutta ja ostovalmista kävijää

Varaa osasto 


Miksi osallistua Astaan?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat sisustusta, rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta-messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä uudistalorakentaminen on kovassa nosteessa. Kerrostalorakentaminen sekä -remontointi kasvavat ennätysvauhdissa, houkutellen ensimmäistä kotiaan ostavia sekä pienempään kotiin muuttavia senioreita.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto