Asta-messut
{Content.image.alt

DIY-työpaja, sunnuntai, E 22

su 02.02.2020 11:00-16:00

E-halli

Tervetuloa DIY-alueelle E-hallin!

Luovuuskouluttaja Heidi Kormano pitää perjantaina ja sunnuntaina aikuisille taide- ja käsityötyöpajoja, joissa päästään pois kiireestä ja luodaan samalla joitain hauskaa, hyödyllistä tai kaunista.
Heidididit-blogia kirjoittava artesaani kehottaakin kaikkia tarttumaan ennakkoluulottomasti akkuporakoneeseen, virkkuukoukkuun tai vaikkapa askartelumassaan, sillä meissä kaikissa on taitoa, kun vain annamme sille mahdollisuuden!

Työpajat ovat messukävijöille maksuttomat.

Aikataulu:

11.00–12.00 Sisustustaulu
Heidi Kormano tutustuttaa messukävijät kuvansiirtoaineeseen, jonka avulla voi kuvioida mitä tahansa huokoista pintaa. Tarvitset vain valmiiksi printatun kuvan! Messuilla on valmiita kuvia, jonka voit raaputtaa ihka omaksi sisustustauluksesi.

12.15–13.15 Naruamppeli
Viherkasvien uusi tuleminen sisustukseen näkyy upeana vihreytenä. Amppelit antavat mahdollisuuden luoda kotiin helposti jotain itsetehtyä. Työpajalla toteutetaan yksinkertaisin solmuin kaunis naruamppeli joko ulko- tai sisätiloihin. Valmistamiseen menee alle puoli tuntia.

13.30–14.30 Seinähylly
15.00–16.00 Seinähylly
Seinähylly on trendikäs joka huoneen säilytyspaikka. Sille voi nostaa kaikkea aina kirjoista koriste-esineisiin tai hyötytarvikkeisiin. Hyllyn toteutuksessa hyödynnetään muodikasta narua ja suomalaiseen sisustukseen sopivaa puuta. Tekemällä hyllyn itse pääset jättämään sisustukseesi omaa kädenjälkeäsi – kirjaimellisesti.

 

Kaikessa tekemisessä messukävijöitä auttaa artesaani ja luovuuskouluttaja Heidi Kormano.

Työpajat toteutetaan yhteistyössä Konsta Shopin kanssa.

 

Tervetuloa E-hallin DIY-alueelle!