Asta Rakentaja -messut
{Content.image.alt

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

su 03.02.2019 14:00

Ohjelmalava, A-halli

Hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestetään A-hallin ohjelmalavalla sunnuntaina klo 14.00. 
Tule tekemään vuoden parhaat kaupat! Perinteikkään hyväntekeväisyyshuutokaupan meklarina toimii Oskari Palomäki.

 

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä tamperelaiselle Mielenterveysyhdistys Taimi ry:lle.

Yhdistys auttaa jäseniään kuntoutumisessa ja omatoimisuudessa sekä tarjoaa heille sisältöä arkipäivään. Tiedottamisella he myös pyrkivät poistamaan ennakkoluuloja mielenterveysongelmia kohtaan.

 

Vain käteismaksu.

Huutokaupan järjestää Puusuutarit ry.

 

 

 

 


Huutokaupattavat tuotteet:

Päivitetty 1.2.2019.

 

Luja 600 -kompaktikalusteet, clever-lankavedin
Ryhmät sisältävät allaskaapin, jalat, altaan, vesilukon sekä valinnan mukaan nupin tai lankavetimen. Massiivilaminaatti on kosteudenkestävää ja sovultuu erittäin hyvin märkiin tiloihin. Kalusteissa on korkealaatuiset mustat Blum Legrabox -laatikot syvyydeltään noin 300 mm. Saatavilla myös 25 mm matalammalla Minimeri-altaalla. Kuvassa Clever. Korkeusmitta ei sisällä jalkojen mittaa 250 mm. Hana ei sisälly toimitukseen.

rungon mitat: S380 x 598 x K565 mm
runkorakenne sekä ovi ovat täysin vedenkestävä

Arvo: 998 €

Lahjoittaja: Otsoson Oy

Tuote nähtävillä tuotetalossa ennen huutokauppaa.


Kärcher NT 35/1 Ap -veden- ja pölynimuri 1184-505
Kestävä ja tehokas veden- ja pölynimuri hyvällä suodatusteholla: NT 35/1 Ap veden- ja pölynimuri on remontoinnin ja rakentamisen ammattilaisten suosikki. Voimakas moottori imee pahimmatkin pölyt ja roskat, vesi-imurina NT 35/1 Ap on laakasuodattimen ansioista helppokäyttöinen ja tilava.

Arvo: 383,90 €

Lahjoittaja: Yellow Service Oy

 


Allaway Premium auto-kit
Imurointisuulakesarja auton imurointiin. Sisältää tampparin, harjasuulakkeen, tekstiilisuulakkeen, kapean kärkisuulakkeen, suulakeadapterin ja mikrokuituliinan.

Arvo: 129 €

Lahjoittaja: Allaway Oy, A 825

 


SKMF3-pussiton säiliöimuri
Pussittomat säiliöpölynimurit kahvaan asennetuilla painikkeilla, jotka tekevät käytöstä erityisen mukavaa. Tehokas puhdistus Vortex-tekniikan ansioista – 890 W. Mahdollisimman hygieenistä ilmaa – HEPA AirClean -kestosuodatin. Poikkeuksellisen tehokasta siivousta EcoTeQ Plus -suulakkeella. Hellävarainen aroille puulattioille – joustava Parquet Twister XL.

Arvo: 569 €

Lahjoittaja: Miele Oy, E 101

 


Vallox Capto KTC 500 -valkoinen liesikupu
Vallox Capto KTC 500 valkoinen on Suomessa valmistettu, laadukas ja tyylikäs yhteispoisjärjestelmään liitettävä liesikupu. Siinä on led-valaistus ja pestävä rasvasuodatin. Pistotulppaliitäntä.

Arvo: 259 €

Lahjoittaja: Vallox Oy, A 301

 


Peilikaappi INR Lysan 55 (Musta Tammi)
Peili oven etu- ja takapinnassa. Peilissä huurrettu alareuna sormenjälkien ehkäisemiseksi. Piilotettu pistorasia. Valaisin kaapin yläpuolella. Magneettipidike kaapin sisällä. Lisäkatkaisin (pistorasia toimii myös valaistuksen ollessa sammutettuna). Valmiiksi koottu.

Leveys: 550 mm
Korkeus: 605/675 mm
Syvyys: 130/200 mm

Kokonaisuuksissa kuvan mukaiset laatikostot ja peilikaapit valoineen, ei hanoja ja muuta kuvissa olevaa rekvisiittaa.

Arvo: 530 €

Lahjoittaja: Sanka Oy


Peilikaappi INR Lysan 40 (valkoinen)
Lysan peilikaappi 40, valkoinen (oikeakätinen). Linjakas peilikaappi tehokkaalla led-valaisimella. Peili oven etu- ja takapinnassa. Peilissä huurrettu alareuna sormenjälkien ehkäisemiseksi. Piilotettu pistorasia. Valaisin kaapin yläpuolella. Magneettipidike kaapin sisällä. Lisäkatkaisin (pistorasia toimii myös valaistuksen ollessa sammutettuna). Valmiiksi koottu.

Leveys: 400 mm
Korkeus: 605/675 mm
Syvyys: 130/200 mm

Kokonaisuuksissa kuvan mukaiset laatikostot ja peilikaapit valoineen, ei hanoja ja muuta kuvissa olevaa rekvisiittaa.

Arvo: 410 €

Lahjoittaja: Sanka Oy

 


Mora Cera K5 -keittiöhana pk-venttiilein
ESS-energiansäästötoiminto ja hanan pehmeä sulkeutuminen.
Keittiöstä on tullut seurustelutila ja luovuuden tyyssija koko perheelle. Modernin keittiöhanan täytyy näyttää hyvältä, toimia virheettömästi ja lisäksi edistää hyvää hygieniaa ja turvallisuutta. Siksi Mora Cera tarjoaa sitä, mitä keittiöön halutaan. Huolenpitoa ja laatuaikaa.

Arvo: 163 €

Lahjoittaja: FM Mattsson Mora Group, A 531

 


IM350+ Lithium -impulssirunkonaulain
Pasloden pitkäikäisimmän impulssirunkonaulaimen litium-versio. Uudella akulla jopa 9000 laukausta. Pehmustettu kahva, parannettu nokkavarmistin ja kääntyvä vyökoukku tekevät naulaimesta entistäkin miellyttävän käyttää.

Arvo: 695 €

Lahjoittaja: ITW Construction Products Oy

 


Oras Apollo 544
Oras Apollo -suihkusetti, joka sisältää käsisuihkun (ø95 mm), säädettävän suihkutangon (max. 720 mm), suihkuletkun (1750 mm) ja saippuatelineen. Käsisuihkussa kolme säätövaihtoehtoa, joista yksi on vettä säästävä EcoFlow.

Arvo: 84 €

Lahjoittaja: Oras Oy

 

 


SENCO S200BN -viimeistelynaulain
Vaativan harrastajan laadukas Senco-viimeistelynaulain. Suorakampa 18G, naulapituudet 25-50 mm. Syvyydensäätö takaa aina hyvän naulausjäljen. Kevyt ja kestävä muovikomposiittirunko.

Arvo: 139 €

Lahjoittaja: Oy Mechelin Company Ab

 


SF 2-A-akkuporakonesetti
Erittäin kompakti 12 V Li-ion-akulla toimiva akkuporakone, jossa 10 mm:n avaimeton istukka kevyisiin sovelluksiin.

Nimellisjännite: 10,8 V
Jännite: 12 V
Paino EPTA-menetelmän 01/2003 mukaisesti: 1.1 kg

Arvo: 224 €

Lahjoittaja: Hilti Suomi Oy


Dewalt-ristilinjalaser
Itsetasaava ristilinjalaser vihreällä säteellä. Sisäänrakennettu magneettinen nivelöity pohja 1/4 kierrekiinnityksellä jalustakäyttöä varten. Vakiona seinäpidike ja muotoiltu laukku.

Arvo: 250 €

Lahjoittaja: Dewalt

 


Sähkökiuas Aries 6kW
Aries-kiuas on suunniteltu niin, että vastusten ympärille jää hieman tilaa, jolloin kuuma ilma vapautuu helpommin saunatilaan, mikä nopeuttaa näin myös saunahuoneen lämpiämistä. Lisäksi vastusten ympärille tulevat ns. vastuspidikkeet estävät vastuksia koskemasta toisiinsa ja minimoivat vastusten vääntelemisen ja suoran kosketuksen kivien kanssa. Vastukset ovat ns. matalapintatehoisia, jolloin elinikä on pidempi, koska vastus ei joudu niin kovalle rasitukselle käytössä.

Arvo: 189 €

Lahjoittaja: Sawo

Tuote nähtävillä tuotetalossa ennen huutokauppaa.


Kärcher Roosa nauha -ikkunapesuri
Akkukäyttöisellä Kärcher WV 2 Premium Limited Edition Roosa nauha -ikkunapesurilla peset vaivattomasti ja tehokkaasti kaikki sileät lasipinnat, peilit ja kaakelit. Suihkutat vain pesuaineen pestävälle pinnalle, pyyhit likatahrat liinalla ja lopuksi kuivaat pestyn pinnan imuroivalla Kärcher WV2 Premium -ikkunakuivaimella. Lopputuloksena puhtaan kirkas ja raidaton pesutulos helposti ja nopeasti!

Arvo: 69 €

Lahjoittaja: Kärcher

Kärcher Roosa nauha -ikkunapesurin hinta on 69 euroa ja se on saatavilla K-raudasta, Motonetista, Bauhausista, Tokmannilta, Verkkokauppa.com:sta ja Veikon Koneesta. Kärcher lahjoittaa jokaisesta ostetusta ikkunapesurista 10 % Roosa nauha -keräykseen.


Aitio jääkiekko-otteluun
Aitio 16.2. pelattavaan Ilves – Pelicans otteluun 6:lle henkilölle.

Arvo: 500 €

Lahjoittaja: Tampereen Ilves

 


Karava saunan lauteet
Materiaalina SHP 26×118 thermomänty.

Mitat: leveys n.2m ja syvyys 1,6m

Arvo: 1124 €

Lahjoittaja: Karava Sauna

Tuote nähtävillä tuotetalossa ennen huutokauppaa.

 


Kota Saana 6,8 RST
Kota Saana -kiukaassa hyvät löylyominaisuudet yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun. Kiukaan kivimäärän ja muodon ansioista kiuas varaa hyvin lämpöä ja takaa pitkät ja pehmeät löylyt. Kiviverkko tuo kivet näyttävästi esille. Yhdessä elektronisen termostaatin kanssa se pitää lämpötilan miellyttävän tasaisena sekä juuri halutulla tasolla.

Arvo: 390 €

Lahjoittaja: Narvi Oy, A 322

 

 


AS-9000RB-suihku
Kaksi 9000RB-suihkua. AS-9000R -suihku tuo vesiputouksen raikkauden kylpyhuoneeseesi. Suihkussa on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. Suihku auttaa kuivan ja atooppisen ihon hoidossa. Moni on saanut apua myös päänahan hilseilyyn.

Arvo: Kahden suihkun yhteishinta 198 €

Lahjoittaja: Aroma Sense Finland Oy, A1103

 

 


PFS 5000 E-maaliruisku
Bosch PFS 5000 E on monipuolinen harrastajakäyttöön soveltuva maaliruiskujärjestelmä, joka soveltuu kaikenlaisten maalilaatujen ruiskuttamaiseen ilman ohentamista. Laite toimii oman verkkovirrasta virtansa saavan puhaltimensa avulla, eikä siten vaadi erillisen paineilmakompressorin käyttöä.

Arvo: 209 €

Lahjoittaja: Bosch


Compact painepesuri C 135.1-8
Nilfisk Compact Painepesuri C 135.1-8 kodin puhdistustehtäviä helpottamaan.

  • Ergonominen pystyrakenne sekä luotettava metallipumppu ja yleismoottori
  • Automaattinen käynnistys / pysäytys ja painesäätö
  • Helppokäyttöinen, helppo säilyttää ja kuljettaa integroidulla kuljetuskärryllä
  • Click & Clean -lisävarustejärjestelmä
  • Suihkuputki pikaliitännällä ja pyörivällä letkuliittimellä sekä pidike suihkuputkelle, pesuputkelle, suuttimille, vaahtoruiskulle, letkulle ja sähköjohdolle

Arvo: 249 €

Lahjoittaja: Nilfisk Oy


Milwaukee M12 FDD402-x -ruuvinväännin
Milwaukeen® suunnittelema ja valmistama hiiliharjaton POWERSTATE™ -moottori tuottaa suuremman nopeuden pienemmässä koossa.

REDLINK PLUS™ älykäs ylikuormitussuoja suojaa sekä työkalua että akkua ja parantaa työkalun suorituskykyä kuormituksen aikana ainutlaatuisella tavalla.

REDLITHIUM-ION™ -akun vertaansa vailla oleva rakenne, elektroniikka ja tasainen suorituskyky takaavat pidemmän käyttöajan, jolloin saat akustasi enemmän irti.

Arvo: 269 €

Lahjoittaja: Techtronic Industries Finland Oy


Desktop CO² Monitor -mittauslaite

Älykäs, pienikokoinen ja helppokäyttöinen mittari mittaa hiilidioksidipitoisuutta ja lämpötilaa. Mahdollista tallentaa arvot tietokoneella.

Arvo: 163,68 €

Lahjoittaja: Vilpe Oy