Asta-messut
{Content.image.alt

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

la 01.02.2020 15:00-16:00
su 02.02.2020 14:30-15:30

Koti-lava, E-halli

Hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestetään E-hallin Koti-lavalla lauantaina klo 15.00 ja sunnuntaina klo 14.30. 
Tule tekemään vuoden parhaat kaupat! Perinteikkään hyväntekeväisyyshuutokaupan meklarina toimii Markus Koskinen.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylän hyväksi.

SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon lastensuojelujärjestö, joka auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylän tavoitteena on turvata lapsille mahdollisuus elää tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä. Järjestö panostaa perheiden varhaiseen tukeen ja tuottaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja.

Tuemme perheitä muun muassa tukiperhetoiminnan ja perhekuntoutuksen avulla. Aina omassa kodissa kasvaminen ei ole tuestakaan huolimatta mahdollista. SOS-Lapsikylä voi tällöin tarjota lapselle mahdollisuuden kasvaa turvallisessa sijaisperheessä. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Tampereella SOS-lapsikylä työskentelee sijaisperheiden, itsenäistyvien nuorten ja tukiperhetoiminnan parissa. Lisäksi Tampereella toimii ympärivuorokautinen perhekuntoutusyksikkö. Haemme jatkuvasti uusia tukiperheitä ja sijaisperheitä ja toimintaamme voi osallistua myös vapaaehtoistoiminnan kautta.

Huutokaupan järjestää Puusuutarit ry.           

Julkaisemme huutokaupattavat tuotteet tammikuussa 2020.