Asta Rakentaja -messut
{Content.image.alt

Remontti- ja Rakentajakoulu, ilmoittaudu mukaan!

la 02.02.2019 09:00-14:30

Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs

 

Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry, PRKK järjestää jälleen Asta Rakentaja 2019 -messuilla paljon kiitosta saaneet koulutukset lauantaina 2.2. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Tähtien Salissa (Seminaarikeskus, 2. krs.)

Molemmat koulutukset ovat maksuttomia ja osallistujat saavat lisäksi maksuttoman sisäänpääsyn Asta Rakentaja -messuille. Koulutukseen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään 1.2.2019 mennessä.

 

Kouluttajana PRKK – Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:n
toimitusjohtaja Mikko Juva.

 

 

Remonttikoulu la 2.2. klo 9.00–11.30
Remonttikoulun tavoitteena on opastaa ymmärtämään kiinteistön elinkaarta ja rakenteiden vanhenemissyklejä, neuvoa miten korjaustarpeet tulee selvittää ja minkälaisia vaurioriskejä vanhassa talossa voi olla sekä ohjata oikeisiin ja energiatehokkaisiin korjausmenetelmiin. Koulutus on tarkoitettu vanhan omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön omistajille, vanhan kiinteistön ostamista tai myyntiä suunnitteleville sekä myös pienen rivitaloyhtiön hallituksien jäsenille ja asukkaille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Remonttikouluun


Rakentajakoulu la 2.2. klo 12.00–14.30
Rakentajakoulun tavoitteena on antaa omakotitalorakentajalle valmiudet rakennuttaa oma talo turvallisesti ja sellaisella kustannustasolla, johon varat riittävät. Koulutus on tarkoitettu oman talon rakentamista suunnitteleville tai siitä haaveileville. Myös kesämökkirakentaja tai laajennusosaa nykyiseen taloon rakentava perhe saa kurssilta paljon hyödyllistä tietoa, joka helpottaa rakennushankkeen läpivientiä. Koulutus on oivallinen tietopaketti myös avaimet käteen -talopaketin rakentamista suunnitteleville.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Rakentajakouluun