Avaimet kotiunelmiin

4.–6.2.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma

Vuoden 2022 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Turvallisesti messuilla › Osta liput ›

Asta-messut avasi onnistuneesti messukauden

Asumisen, rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Asta-messut avasi 3.–5.9.2021 Tampereen Messut -konsernin tapahtumakauden pandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Avaimia omiin koti- ja vapaa-ajan asuntojen unelmiin tavoitteli viikonlopun aikana 5406 kävijää.

Asta-messujen teemoina loistivat tulevaisuuden asuminen ja remontointi sekä arjen luksus. Syksyn ensimmäisillä messuilla oli tavattavissa 148 näytteilleasettajaa ja ohjelmalava tarjosi luentoja sekä näytöksiä yli 40 esityksen mitalla.

Kylpyhuoneen pintamateriaaleja lähikuvassa.

Avaimet omiin kotiunelmiin

Onko taloyhtiöönne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keittiö tai seinäpintojen uusiminen? Haaveissa ihan oman talon rakentaminen tai uuden ilmeen luominen nykyiseen kotiin? Mitä on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta?

Astan monipuoliset näytteilleasettajat ja ajankohtaiset ohjelmasisällöt tarjoavat vastauksia asumisen, rakentamisen ja remontoinnin kinkkisimpiin kysymyksiin. Tule inspiroitumaan ja esimerkkien avulla oppimaan uutta oman kodin ehostamisesta.

Remontoinnin ja rakentamisen uusimmat trendit

Mikä sinua mietityttää remontissa? Miten valita juuri se oikea tapetti makuuhuoneeseen tai ne laatat kylpyhuoneeseen? Mitä voit tehdä itse ja missä vaiheessa kutsutaan ammattilainen paikalle? Mitä remontoiminen kustantaa? Kannattaako asuntoa remontoida myyntikuntoon?

Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan.

TuoteTalo Asta-messuilla

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Taloteknisiä ratkaisuja ja materiaaleja esittelevässä TuoteTalossa riittää joka vuosi kiinnostuneita kävijöitä.

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Turvallisesti tapahtumissa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti. Koska myymme tapahtumiimme vain ennakkolippuja, voimme varmistaa kävijämäärän pysyvän kohtuullisena.

Samalla lipulla Häämessuille 5.–6.2.

Tampereen Häämessut tarjoaa 5.–6.2.2022 kattavan valikoiman hää- ja muihin juhliin liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.

Näytteilleasettajana MM.

-Näytteilleasettajat päivitettty 25.11.2021- AA-Portaat Oy / Oksakosken Puunjalostus AAMULEHTI Access Home Electronics Oy Akaan kaupunki Akva Filter Oy Alavus Ikkunat Oy Allaway Oy Amusantti Oy Aninkainen Tampere | Omena-Asunnot Oy Aroma Sense Finland Oy Artic Store Tampere Asukastori Aurinkopankki Oy Beamark Oy Biolan Ekoasuminen Oy Camini Pirkanmaa Oy Cosmovalo CTC Suomi CWN Direct Deko-Talo Oy Designtalo Dna Kauppa Oy Eko Eko Solutions Oy Elisa Oyj Elävät kylät Esan Levykaluste Oy EXICON FINLAND OY Expert Kattohuolto oy EyeVision Oy FANN Ympäristötekniikka Oy Fantastinen norsu Finnlamelli Gigantti Megastore Lielahti Grado Design Oy Halltex Oy Helmilämpö Helmitalo Hifi Studio Tampere Honkarakenne Oyj
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

K-Rauta Lahdesjärvi

Vuoden 2022 Asta-messujen pääyhteistyökumppanina toimii K-Rauta Lahdesjärvi.

Puusuutarit ry TAMK

#Asta

4.–6.2.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Asta

Vuoden 2022 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Turvallisesti messuilla › Osta liput ›

Aukioloajat

Perjantaina 04.02.2022 klo 10:00-17:00
Lauantaina 05.02.2022 klo 10:00-17:00
Sunnuntaina 06.02.2022 klo 10:00-17:00