Asta-messut

Miksi messuille?

Asumisen, remontoinnin ja rakentamisen messut

Asumisen ykköstapahtuma tarjoaa kävijöille avaimia niin pieniin kuin suuriin kotiunelmiin. Monipuolistuneessa Astassa inspiroidutaan ja ratkaistaan rakentamisen, remontoimisen ja sisustamisen käytännön pulmat. Vuoden 2022 teemana on Asumisen kestävä tulevaisuus.

tavataan astassa 4.‒6.2.2022

 

Asta 2021 / Jyri Kivimäki

Kotiunelmilla ei ole kokorajoitusta

Haluamme mahdollistaa kotiunelmien tavoittelun kaikille asumismuodosta riippumatta: vuokra-asujasta uudisrakentajaan, soluasunnosta metsämökkiin ja sinkkutaloudesta suurperheeseen. Siinä missä toiset haaveilevat talon rakentamisesta, on toisten ajatukset pintaremontissa tai kodinkonehankinnoissa. Asta on tehty muun muassa juuri näiden haaveiden toteuttamista varten, tarjoamaan mahdollisuus tutustua erilaisiin ratkaisuihin ja tehdä hankintoja yhden katon alta.

Astassa päästään käsiksi asumisen uusiin ilmiöihin, jaetaan tietoa sekä esitellään uusia tuotteita ja palveluita. Seminaarit, työnäytökset ja ohjelmasisällöt tarjoavat tietoutta ja inspiraatiota sen oman projektin aloittamiseen tai ehkä loppuunsaattamiseen. Pitkän viikonlopun aikana tehdään paitsi arkipäiväisiä, niin myös suuria ja elämänkin mittaisia päätöksiä. Haluatko olla mukana?

Varaa osasto 


Teema 2022:

Asumisen kestävä tulevaisuus


Astassa kohtaat juuri oikeat ihmiset!

Astassa löydät ne ihmiset, ketkä haluavat panostaa omaan kotiinsa. Heidät, ketkä haluavat laadukkaampaa asumista ja viihtyisän kodin. Kohderyhmän, ketkä ovat kiinnostuneita:

  • sisustamisesta,
  • asumisen ilmiöistä,
  • remontoimisesta ja
  • rakentamisesta.

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella – suunnittelemassa uutta projektia, etsimässä uusia tuotteita tai etsimässä inspiraatiota. Tee varaus osastopaikasta nyt!

Kävijäprofiili Myynnin yhteystiedot


Miksi osallistua Astaan?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat sisustusta, rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta-messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia.

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä uudistalorakentaminen on kovassa nosteessa. Kerrostalorakentaminen sekä -remontointi kasvavat ennätysvauhdissa, houkutellen ensimmäistä kotiaan ostavia sekä pienempään kotiin muuttavia senioreita.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto