Asta-messut

Miksi messuille?

 

Asumisen, remontoinnin ja rakentamisen messut

Asumisen ykköstapahtumasta löydät avaimet pieniin ja suuriin kotiunelmiin. Monipuolistuneessa Astassa inspiroidutaan ja ratkaistaan rakentamisen, remontoimisen ja sisustamisen käytännön pulmat.

tavataan astassa 4.‒6.2.2022

 

Kotiunelmien tavoittelu kuuluu kaikille

Kuuntelemme saamiamme palautteita ja niiden pohjalta on tehty myös aiemmin Asta Rakentajana tunnetun tapahtuman uudistaminen. Uudistunut Asta monipuolisti valikoimansa ja tarjoaa enemmän isommalle kohderyhmälle. Haluamme mahdollistaa kotiunelmien tavoittelun kaikille asumismuodosta riippumatta: vuokra-asujasta uudisrakentajaan ja soluasunnosta metsämökkiin.

Varaa osasto 


Astassa kohtaat juuri oikeat ihmiset!

Astassa löydät ne ihmiset, ketkä haluavat panostaa omaan kotiinsa. Heidät, ketkä haluavat laadukkaampaa asumista ja viihtyisän kodin. Kohderyhmän, ketkä ovat kiinnostuneita:

  • sisustamisesta,
  • asumisen ilmiöistä,
  • remontoimisesta ja
  • rakentamisesta.

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään kolme tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

Myynnin yhteystiedot


Miksi osallistua Astaan?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat sisustusta, rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta-messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia.

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä uudistalorakentaminen on kovassa nosteessa. Kerrostalorakentaminen sekä -remontointi kasvavat ennätysvauhdissa, houkutellen ensimmäistä kotiaan ostavia sekä pienempään kotiin muuttavia senioreita.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto