Asta-messut

Tule näytteilleasettajaksi

Asumisen, remontoinnin ja rakentamisen messut

Asumisen ykköstapahtuma tarjoaa kävijöille avaimia niin pieniin kuin suuriin kotiunelmiin. Monipuolisessa tapahtumassa inspiroidutaan ja ratkaistaan rakentamisen, remontoimisen ja sisustamisen käytännön pulmat.

Varaa osasto Myynnin yhteystiedot

tavataan astassa 31.1.–2.2.2025

 

Asta 2023 / Jyri Kivimäki

Kotiunelmilla ei ole kokorajoitusta

Haluamme mahdollistaa kotiunelmien tavoittelun kaikille asumismuodosta riippumatta. Siinä missä toiset haaveilevat talon rakentamisesta, on toisten ajatukset pintaremontissa tai kodinkonehankinnoissa. Asta tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin ratkaisuihin ja tehdä hankintoja yhden katon alta. Messuilla päästään käsiksi asumisen uusiin ilmiöihin, jaetaan tietoa sekä esitellään uusia tuotteita ja palveluita. Seminaarit, työnäytökset ja ohjelmasisällöt tarjoavat tietoutta ja inspiraatiota sen oman projektin aloittamiseen tai ehkä loppuunsaattamiseen. Pitkän viikonlopun aikana tehdään paitsi arkipäiväisiä, niin myös suuria ja elämänkin mittaisia päätöksiä.


Astassa kohtaat juuri oikeat ihmiset!

Astassa löydät ne ihmiset, ketkä haluavat panostaa omaan kotiinsa. Heidät, ketkä haluavat laadukkaampaa asumista ja viihtyisän kodin. Kohderyhmän, ketkä ovat kiinnostuneita:

  • asumisen ilmiöistä
  • remontoimisesta 
  • rakentamisesta
  • kunnostamisesta
  • energiaratkaisuista

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella – suunnittelemassa uutta projektia, etsimässä uusia tuotteita tai etsimässä inspiraatiota.


Miksi osallistua Astaan?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat sisustusta, rakentamista ja remontointia suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Asta on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Asta-messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia.

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä remontoidaan ja rakennetaan vilkkaasti. Lapsiperheet asettuvat tänne hyvän sijainnin vuoksi ja moni muuttaa seudulle hyvien työmahdollisuuksien ansiosta. Lisäksi suositut oppilaitokset tuovat alueelle runsaasti opiskelijoita, joista monet myös jäävät opintojen jälkeen rakentamaan elämäänsä Pirkanmaalle.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

 

Hinnasto Varaa osasto