Asta-messut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Nette Kivimäki
Viestinnän asiantuntija
p. 0400 448 455
nette.kivimaki(at)tampereenmessut.fi

Haluatko lisätietoja tapahtumasta, etsitkö haastateltavaa tai kaipaatko juttuideaa tai uutta näkökulmaa alalta? Autamme mielellämme, ota yhteyttä.

Median akkreditoituminen

Ennakkoon akkreditoituneet saavat PRESS-kulkukortin tapahtumaan sähköisesti.

Akkreditoituminen on päättynyt

Suosittelemme tekemään akkreditoitumisen ennen tapahtumaa. Mikäli et ole akkreditoitunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan PRESS-huoneessa. Varauduthan esittämään press-korttisi siääntulon yhteydessä, jotta pääset PRESS-huoneeseen akkreditoitumaan, kiitos!

Blogistien akkreditoituminen

Blogisteille akkreditoituminen on mahdollista vain ennakkoon. Tapahtumaan hyväksytyille bloggaajille lähetetään BLOGISTI-kulkukortti ennakkoon sähköisesti.

BLOGISTI-kulkukortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn valitseminasi messupäivinä. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistuksesi sisäänpääsyn yhteydessä. Blogisti-passin saaminen edellyttää blogikirjoitusta/sisällöntuotantoa tapahtumasta.

Akkreditoituminen on päättynyt

Asta2021 somessa – tykkää, seuraa ja jaa kiinnostavimmat sisällöt ja fiilikset www.facebook.com/astamessut, Twitterissä @TampereenMessut ja Instagramissa @tampereenmessut #Asta

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä: nette.kivimaki(at)tampereenmessut.fi.

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »