Asta Rakentaja -messut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Jenna Antila

tiedottaja
p. 040 172 1188
jenna.antila(at)tampereenmessut.fi
@Jenna_messuaa

Tanja Järvensivu

tapahtuma- ja viestintäpäällikkö
p. 0207 701 205, 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
@TanjaJarvensivu

Median akkreditoituminen

Ennakkoon

Ennakkoakkreditoituminen avautuu lähempänä messuja. Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen.

Lomake avataan myöhemmin
Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

 

Blogistien ilmoittautuminen

Blogistien ilmoittautuminen on mahdollista vain ennakkoon.

Saapuessasi messuille saat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaasi vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Esiintyjät/Press-palvelutiskiltä. Pidä rintamerkki esillä sekä tallessa, mikäli haluat palata messuille muina päivinä. Tällöin pääset messuille uudestaan näyttämällä rintamerkkiä sisäänkäynnillä. BLOGISTI-rintamerkki on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille kaikkina messupäivinä ja ilmaiseen vaatesäilytykseen pääaulan narikassa.

Lomake avataan myöhemmin

Asta Rakentaja somessa – tykkää, seuraa ja jaa kiinnostavimmat sisällöt ja fiilikset www.facebook.com/AstaRakentaja, Twitterissä @TampereenMessut ja Instagramissa @tampereenmessut #AstaRakentaja, #Sisustus

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä: viestinta(at)tampereenmessut.fi.

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto (2016) »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »