Asta Rakentaja -messut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Jenna Antila

viestinnän asiantuntija
p. 040 172 1188
jenna.antila(a)tampereenmessut.fi

Haluatko lisätietoja tapahtumasta, etsitkö haastateltavaa tai kaipaatko juttuideaa tai uutta näkökulmaa alalta? Autan mielelläni, ota yhteyttä.

Median akkreditoituminen

Ennakkoakkreditoituminen avataan myöhemmin

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen.

Akkreditoituminen on päättynyt
Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

Blogistien ilmoittautuminen

Vain ennakkoon, avautuu myöhemmin

Blogistien ilmoittautuminen vain ennakkoon.  BLOGISTI-rintamerkki on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille kaikkina messupäivinä.

Ilmoittautuminen päättynyt

Saapuessasi messuille saat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaasi vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Esiintyjät/Press-palvelutiskiltä. Pidä rintamerkki esillä sekä tallessa, mikäli haluat palata messuille muina päivinä. Tällöin pääset messuille uudestaan näyttämällä rintamerkkiä sisäänkäynnillä.

Asta Rakentaja somessa – tykkää, seuraa ja jaa kiinnostavimmat sisällöt ja fiilikset www.facebook.com/AstaRakentaja, Twitterissä @TampereenMessut ja Instagramissa @tampereenmessut #AstaRakentaja

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä: viestinta(at)tampereenmessut.fi.

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »