Asta Rakentaja -messut

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Jenna Antila

viestinnän asiantuntija
p. 040 172 1188
jenna.antila(a)tampereenmessut.fi

Median akkreditoituminen

Ennakkoon

Ennakkoon 29.1.2019 mennessä akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen.

Akkreditoidu ennakkoon tästä!

Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

Blogistien ilmoittautuminen

Vain ennakkoon

Blogistien ilmoitautuminen vain ennakkoon, 24.1.2019 asti. Hyväksytyt blogistit saavat ilmoittautumisestaan vahvistusviestin 25.1. mennessä. BLOGISTI-rintamerkki on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille kaikkina messupäivinä.

Ilmoittautuminen 24.1.2019 asti

Saapuessasi messuille saat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaasi vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Esiintyjät/Press-palvelutiskiltä. Pidä rintamerkki esillä sekä tallessa, mikäli haluat palata messuille muina päivinä. Tällöin pääset messuille uudestaan näyttämällä rintamerkkiä sisäänkäynnillä.

Asta Rakentaja somessa – tykkää, seuraa ja jaa kiinnostavimmat sisällöt ja fiilikset www.facebook.com/AstaRakentaja, Twitterissä @TampereenMessut ja Instagramissa @tampereenmessut #AstaRakentaja

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä: viestinta(at)tampereenmessut.fi.

 

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »