Asta-messut

Ammattilainen päivittää työkalupakin perjantaina

Uutinen  27.01.2017

Astan perjantai 3.2. on erityisesti ammattilaisille suunnattu päivä, jolloin on hyvä käydä päivittämässä työkalupakki vuodelle 2017. Luvassa on uutta tietoa ja työkaluja sekä tutkimustuloksia sekä oman työnteon että yleisen rakentamisen laadun ja tuottavuuden parantamiseksi. Infoa on luvassa myös kiinteistöjen ja pientalojen korjaushankkeista vastaaville.

Ohjelmassa energiamääräykset, betoniasiaa, rakentamisen näkymiä ja pikainen putkiremontti

Seminaari rakennusalan ammattilaisille ja Ratkaisut korjausrakentamiseen ja ohjeita taloyhtiön hallinnoimiseen porautuvat muun muassa ajankohtaiseen puu- ja betonirakentamiseen, uusien energiamääräysten vaikutuksiin rakentajille, sähkösaneeraukseen ja putkiremontteihin. Puhumassa ovat esimerkiksi Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila ja ohjelmapäällikkö Petri Heino Ympäristöministeriön Rakennetun ympäristön osastolta sekä monia muita alan asiantuntijoita. Rakentamisen ja rakentajien näkemyksiä Pirkanmaan suhdannetilanteesta kuullaan perjantaina ja koko viikonvaihteen ajan luvassa on ajankohtaisia ja tärkeitä tietoiskuja uusista tuotteista, menetelmistä ja määräyksistä. Fira Oy kertoo joka päivä, miten ilmiöksi noussut kahden viikon putkiremontti toteutetaan.

Ratkaisut korjausrakentamiseen ja ohjeita taloyhtiön hallinnoimiseen -asiantuntijaseminaari on räätälöity erityisesti taloyhtiöiden päättäjille: hallituksen jäsenille, hallituksen puheenjohtajille, isännöitsijöille ja muille ammattilaisille. Puheenvuoroissa muun muassa Parempi sisäilma energiaa säästäen, Taloyhtiö: Säästä 50 % energiassa ja huomattavasti investointikuluissa, Kosteus- tai homevaurio taloyhtiössä – kuka vastaa ja maksaa?

Seminaari rakennusalan ammattilaisille sisältää infopaketteja aiheista kuten uusien energiamääräysten vaikutukset rakentajille ja ajankohtaista betonirakentamisesta sekä puurakentamisesta.

Hyödynnä messut koulutuspäivinä ja tyky-toimintana

Koulutusvähennys on vuonna 2014 voimaan tullut yrittäjän verotuksessa tekemä laskennallinen lisävähennys, ja sitä on mahdollista saada enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden/vuosi. Vähimmäismäärä on yksi kokonainen (6 h) koulutuspäivä. Vähennys koskee kokopäiväisiä työntekijöitä, osa-aikaisia työntekijöitä ja määräaikaisia työntekijöitä.

Lue lisää koulutusvähennyksestä »