Asta-messut
Kuvassa Unikulman moottorisänky makuuhuoneessa.

Kääriydy ylellisyyteen ja vietä yösi Asta-messuilla

Uutinen  04.12.2019

Mitä tapahtuu, kun messuhumu sammuu ja hiljaisuus laskeutuu suuriin halleihin? Miltä tuntuisi painaa pää tyynyyn keskellä messuosastoja ja herätä aamulla kahvintuoksuun lepäillen vielä pehmeiden peittojen välissä? Voit päästä itse kokemaan tuon kaiken tammi-helmikuun Asta-messuilla. Unikulma ja Tampereen Messut Oy järjestävät Asta-messuilla Bed and Breakfast – Vietä yösi Asta-messuilla -tempauksen. Unikulma tuo paikalle ylellisen moottorivuoteen ja Tampereen Messut järjestää iltapalaa ja aamupalaa pehmeiden lakanoiden lomaan suoraan sänkyyn. Messuyöpyjät somettavat yöstään messuilla ja testaavat Unikulman sänkyjä sekä tuotteita.

Tampereen Messujen ravintolayritys Finnresta tarjoaa majoittujille erityisruokavaliot huomioiden yllätysiltapalan. Erinomaisesti nukutun yön jälkeen messuilijat saavat sänkyyn toiveidensa mukaisen aamupalan. Tarjolla on esimerkiksi viherfruitie, härkäpapu-karpalogranolaa ja jogurttia, tuorepuuroa ja marjoja, croissantteja ja marmeladivalikoima, pieniä tomaatti-basilikamuffinseja, hedelmiä, kahvia, omena-täysjyväspelttikakkua ja mansikoita ja vaniljavaahtoa.

Hae mukaan puolisosi tai ystäväsi kanssa 31.12.2019 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@tampereenmessut.fi. Perustele, miksi juuri te haluaisitte tulla yöpyjiksi tapahtumaan. Mukaan valitaan yhteensä neljä osallistujaa ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.