Asta-messut

Kodin hälytysjärjestelmät luovat turvaa

Uutinen  22.01.2018

Turvallinen koti on merkittävä osa arjen hyvinvointia. Kodin turvallisuus on monen tekijän summa, mutta samalla asia, johon voimme vaikuttaa myös itse.

Siinä missä hankimme hälytysjärjestelmiä kodin ja omaisuuden turvaamiseksi murtojen varalta, yhtä tärkeää on ennaltaehkäistä arjen onnettomuuksia sekä ottaa huomioon uuden talon rakennussuunnittelussa tai vanhaa asuntoa peruskorjattaessa myös paloturvallisuus. Mutta mitä konkreettista hyötyä kodin hälytysjärjestelmistä on?

– Luotettava kodinhälytysjärjestelmä huolehtii kodistasi ja perheestäsi. Turvaa antavat niin murtosuojaus sekä ovien ja sisäikkunoiden valvonta. Myös ovien lukitusjärjestelmä esimerkiksi sormenjälkitunnistuksella on nykyään suosittu. Lisäksi tulipalosta ilmoittavat tai vesivahinkoon reagoivat järjestelmät voivat puolestaan ennaltaehkäistä mittavatkin taloudelliset vahingot, henkilövahingoista puhumattakaan. Lisäksi kameravalvonta mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan kiinteistön alueella ja luo turvallisuuden tunnetta, kertoo turvallisuusalan asiantuntija Jori Achren Access Home Electronics Oy:stä.

Asta Rakentaja -messuilla on useita kodin turvallisuuteen erikoistuneita toimijoita. Paikan päällä on mahdollisuus jututtaa alan asiantuntijoita ja miettiä yhdessä ratkaisuja kotisi turvaksi.