Asta-messut

#kotikutsuu feat. Country Sally

Uutinen  19.08.2016

Luonteva ja lämmin, sellainen oli ensivaikutelma Country Sally -blogin hymyilevästä taustanaisesta, kun hän saapui Tampereen Messujen toimistolle elokuisena aamupäivänä sopimaan yhteistyökuvioista liittyen Asta Rakentaja -messujen Kotikutsuu-blogiin. Haimme kesän ajan Asta-porukallamme meille sopivaa blogistikumppania, jonka tehtävänä on tallentaa aitoja hetkiä ja rehellisiä tunteita kaikista rakennusajan tapahtumista – olipa kyse sitten rakennusajan kaaoksesta, väärinpäin asennetusta tapetista tai suurista onnistumisista.

Tasokkaista #kotikutsuu-blogihaun ehdokkaista päädyimme valitsemaan kokeneen blogittaren, joka perheensä kanssa rakentaa parhaillaan Kannustaloa Hämeen sydämeen, Ylöjärvelle:

– Olen nelikymppinen sisustussuunnittelija ja lifestylebloggaaja, jonka tekstit ovat sulostuttaneet suomalaisten arkea jo 7 vuoden ajan. Vuoden 1988 vietin vaihto-oppilaana Amerikassa ja siitä lähtien ”warm country welcome” on ollut oman elämäni ohjenuora. Sitä samaa lämmintä tunnetta haluan jakaa muillekin, sillä koti on ihmisen paras paikka. Ja koti on siellä missä sydän on, Sally kuvailee.

Kotikutsuu-blogi starttaa syyskuun aikana ja blogin kautta pääsemme mukaan seuraamaan, kuinka talonrakennus ja Elämä – isolla e-kirjaimella – sujuvat Ylöjärven talotyömaalla. Tervetuloa mukaan Sallyn matkaan kohti omaa unelmien kotia. Koti kutsuu!

Lue #kotikutsuu-blogia »

Psst. Sallylle Asta Rakentaja -messut on jo entuudestaan tuttu juttu! Lue tästä, minkälainen messuvierailu oli viime helmikuussa.