Asta-messut

#Kotikutsuu: hae blogistiksi ja voita tonni rempparahaa

Uutinen  14.06.2016

Oletteko monilapsinen perhe tai vaikkapa lapseton pariskunta? Onko suunnitteilla omakotitalon rakentaminen tai muuta isompaa kodin remonttia? Osaatko myllertää pihamaan nurin kaivinkoneella omin neuvoin vai hyödynnätkö rakentamisen ammattilaisia? Asta Rakentaja -messujen #kotikutsuu-blogi etsii kirjoittajaa.

Mikäli olet kiinnostunut dokumentoimaan projektiasi ensi syksyn ja talven ajan, osallistu #kotikutsuu-blogistihakuun. Blogistiksi valittu saa blogikauden päätteeksi 1000 € lahjakortin Nekalan K-Rauta Rauta-Otraan, palkinto vastaanotetaan Asta Rakentaja -messuilla 3.–5.2.2017.

Emme hae kirjoitustaidon ammattilaista tai valokuvaajaa vuosien kokemuksella, haemme todellista kosketuspintaa, johon jokainen voi samaistua. Tarkoituksena on tallentaa aitoja hetkiä ja rehellisiä tunteita kaikista rakennusajan tapahtumista. Oli kyse sitten rakennusajan kaaoksesta, väärinpäin asennetusta tapetista tai suurista onnistumisista. Blogistilla on täysin vapaat kädet #kotikutsuu-blogin kanssa.

Mikäli teidän rakennusaikanne tulee olemaan ikimuistoista, jätä teksti- ja kuvanäytteet oheisella lomakkeella 14.8.2016 mennessä.