Asta-messut

Laajempi kuin koskaan ennen

Uutinen  23.01.2017

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen viikonvaihde juhlistaa 10-vuotista taivaltaan kutsumalla raksaajat, nikkarit ja sisustajat Asta Rakentaja -messuille 3.–5.2.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Rakentamisen, remontoinnin ja asumisen koko kirjo innostaa taas tarttumaan työkalupakkiin ja sommittelemaan sisustusta. Perjantain ammattilaispäivä on hyvä keino päivittää osaamistaan ja tietouttaan. Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmalavan juontajana häärii Arttu Harkki, hyväntekeväisyyshuutokaupan nuijaa pitelee Aki Palsanmäki.

– Sisäilman laatu koskettaa meitä kaikkia niin kerrostaloasujista omakotitaloa pystyttäviin kuin kokonaisiin taloyhtiöihinkin sekä eri-ikäisissä rakennuksissa työskenteleviin tai opiskeleviin. Saamme kuulla jatkuvasti vastavalmistuneidenkin rakennusten ilmanlaatuongelmista, joten ongelma ei koske vain vanhoja rakennuksia. Messuilla sisäilma- ja homeasioita käsitelläänkin monelta eri kantilta seminaarien ja tietoiskujen muodossa, kuvaa projektipäällikkö Anne Saarinen Tampereen Messut Oy:stä.

Asta Rakentaja -messuilla ja E-hallin Sisustus-alueella on yhteensä 350 näytteilleasettajaa, A- ja E-halleissa käytössä on 6141 m² näyttelytilaa. Nyt 10. kertaa järjestettävä Asta Rakentaja onkin historiansa laajin.

Lue koko tiedote »